11 Αυγ 2009

Προβλήματα στη διαχείριση
του βιολογικού Καμένων Βούρλων;

lamianews.blogspot.com

από "Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων"

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του κ. Παπαλάμπρου απ' τη διαχείριση και λειτουργία του Βιολογικού των Καμένων Βούρλων.Αυτά τα αποτελέσματα έχουν οι απευθείας αναθέσεις και οι συμφωνίες για μοιρασιές κάτω απ` το τραπέζι σε εργολάβους τύπου Παπαλάμπρου.

Τη στιγμή που το προσωπικό του Βιολογικού είναι απλήρωτο για αρκετό καιρό, ο Δήμος Καμένων Βούρλων παρά τα έσοδα που έχει από το Βιολογικό, λόγω των υπεραυξημένων τελών που έχει βάλει στα τέλη αποχέτευσης, δηλώνει ότι αδυνατεί να πληρώσει...τις δόσεις των Θαλασσοδανείων που έχει πάρει ο κ. Παπαλάμπρος και στα οποία δάνεια είναι εγγυητής ο Δήμος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Βιολογικός να υπολειτουργεί εις βάρος των Δημοτών των Καμένων Βούρλων και ο κ. Παπαλάμπρος να εκβιάζει τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου ότι δεν τηρεί την άτυπη συμφωνία που είχανε κάνει κάτω απ' το τραπέζι για να μοιράζονται τα κέρδη από το Βιολογικό.

Βλέποντας ο κ. Παπαλάμπρος να αυξάνονται τα έσοδα του Δήμου λόγω της υπερβολικής αύξησης των τελών αποχέτευσης εις βάρος των Δημοτών ζητάει και αυτός περισσότερα χρήματα απ` το Δήμαρχο κ. Αντωνίου.

Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου όμως θέλει τα κέρδη αυτά να τα φάει μόνος του και να συνεχίσει να εφαρμόζει την παλιά άτυπη συμφωνία της μοιρασιάς που είχε κάνει με τον κ. Παπαλάμπρο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των συμφωνιών κάτω απ' το τραπέζι τα οποία όμως αποτελέσματα λειτουργούν εις βάρος των Δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: