17 Ιουν 2009

Ακόμα μια φορά η Κίνηση Πολιτών ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS
δεν κλήθηκε στη σύσκεψη της Νομαρχίας

Στη σημερινή σύσκεψη στο Νομαρχιακό κατάστημα, την οποία συγκάλεσε ο κ Νομάρχης, η Κίνηση Πολιτών "ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS" δεν κλήθηκε να παραστεί. Σε ερώτησή μας, χθες, στον αρμόδιο υπάλληλο της Νομαρχίας πήραμε την απάντηση ότι οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές με ευθύνη του κ Νομάρχη και εμείς δεν είμαστε μέσα στα ονόματα.

Θεωρούμε τουλάχιστον απαράδεκτη και σκόπιμη την ενέργεια του κ Νομάρχη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δραστηριότητές μας και έχει ενημερωθεί από μας κατά την επίσημη συνάντησή μας στις αρχές Μαίου, στην οποία συνάντηση δεσμεύτηκε ότι θα είμαστε σε όλες τις συσκέψεις, ενημερωτικές και μη, που αφορούν τον Μαλιακό.

Το ίδιο ακριβώς συνέβηκε και στην προηγούμενη σύσκεψη, διαμαρτυρηθήκαμε και τότε έντονα, αλλά δυστυχώς δεν ιδρώνουν τα αυτιά τους. Έτσι αντιμετωπίζουν κάποιοι τους ενεργούς πολίτες, αυτούς που ανησυχούν για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, για τον Μαλιακό και το μέλλον της περιοχής. Για μια ακόμα φορά δηλώνουμε ότι τίποτα δεν είναι όπως χθες. Κάτι άλλαξε, κάτι αλλάζει μέσα μας, κάτι κινείται. Kι αυτό μας δίνει ελπίδα

Ο Μαλιακός θα σωθεί. Και αν δεν σωθεί, εμείς θα φταίμε και όχι οι κάθε λογής νομάρχες και άνθρωποι της εξουσίας. Αυτοί πρέπει να μπουν στη θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: